Besök oss!

Hitta leverantörer & partners

Trendspana och möt runt 200 utställare på mässgolvet. Kolla in allt från de små lokala uppstickarna och de stora leverantörerna med de breda utbuden. Välkommen att besöka den enda mässan för branschen i Sydsverige för potentiella leverantörer och partners.

Ta del av nyheter & trender

Se årets nyheter först! Kolla in årets produktlanseringar i montrarna. Inspireras av provsmakningar eller varför inte lyssna på intervjuer med branschprofiler. Missa inte trendspaning tillsammans med branschens mest professionella matlagare och profiler.

Överblicka branschen

Upplev oväntade nya smakkombinationer och använd alla dina sinnen på ett sätt som du endast kan göra i realtid. Se, lyssna, känn, smaka och hör vad som händer i branschen till hösten. Håll dig uppdaterad på vad som kommer och på hur du kan förbättra din verksamhet.

Nätverka

Ta del av lönsamma idéer och använd mässan som kontaktyta för att knyta nya kontakter och träffa branschkollegor. Detta är den kompletta branschmässan med allt från livsmedel och drycker till utrustning, tekniska lösningar, interiör och smarta förpackningar.

Vad säger tidigare besökare?

"Spännande mässa! Vi kom hit från Stockholm och det var garanterat värt resan."
Marina Hoper
Chef, Waxholmen III
"Brett utbud och många utställare.
Det är en skön känsla att vara här."
Åsa Lindström
Ägare, Lilla smörgåsbutiken
"Mässan är fantastisk! Jag är ute efter ekologiska produkter och har hamnat helt rätt."
Mathias Green
Kökschef, In the pink Malmö
Scroll to Top